MI GRADIMO NOVI SVET, by Vanja Bokun Popović

Odavno nisam čitala neku knjigu sa toliko pažnje, niti mi je u zadnje vrijeme u ruke dolazila knjiga koja razgovara sa mnom. Koja me hvata za ramena, trese i budi. Da vidim ono što mi oslikava. Čujem ono što govori. Kako da izgradim svoj život koji ću da živim u punom potencijalu? Za one kojima nije najjasnije šta je to puni potencijal zamislite sljedeće: djecu koja žive od svojih talenata kojih su 100% svjesni. Djecu koja su podržana. Zamislite cijelu planetu koja živi svoj puni potencijal!

Sa Vanjinom tehnologijom ,,Višeg Ja” sam se upoznala kroz rad sa njom, koji mi je pomogao da zgrabim svoj talenat i uradim nešto više od svog života. I da grabim dalje. Knjiga je zbir priča iz života Vanje Bokun Popović koja našem umu djeluje bajkovita i nestvarna. Bar je to moj utisak bio, prije nego što sam se srela sa Vanjom, da je priča o njoj kao priča o osobi koja je sabrala nekoliko života u jednom.

Poseban utisak mi je ostavio preloman trenutak kada pakuje svoje kofere i odlazi na Bali. Mijenja život iz korjena. A Bali je čarobno mjesto… Poželjela sam da uđem u svako slovo te priče i da saznam još… i još… i još.

Ovo je knjiga koja treba da dođe u ruke svih nas. Knjiga koju trebamo pokloniti svojoj djeci dok ne zaborave u čemu uživaju. Pisanije koje nam pomaže da zgrabimo uzde života i usmjerimo ih u pravcu gdje nam duša treperi.

Zamisli život bez stega. Život u kojem je svaki trenutak posvećen nečemu što voliš. Ima li bolje od toga?

Knjiga  ,,Mi gradimo novi svet” u izdanju ,,Čigoje” nalazi se u prodaju širom Srbije a za vas koji ste negdje drugo potražite Vanjinu knjigu na Amazonu ili Barns&Noble. (klikom na link idete direktno u prodavnice gdje ih možete poručiti online).

Budi dio pokreta koji već gradi Novi Svijet. Izgradi svijet punog potencijala u kojem živiš i dišeš punim plućima.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: