Kolumne

Mamizam

“Mamizmi“ su sve one teme vezane za roditeljstvo. Tekstovi u formi kolumne, koja izlazi u crnogorskom magazinu “Gracija” dostupni su i na ovim stranicama. Roditelji, držite se 🙂

Iskra

(Roman u nastavcima) Odavno strpljivo čuči i čeka… priča o Iskri, u nastavcima, koja se upravo priča. Odlučila sam da je objavljujem baš ovdje, dio po dio. Nadam se da će vam se dopasti 🙂 Ako volite priče u kojima se prepliću tajne, pokidane krvne veze, namjerne slučajnosti, zvuk potpetica na kamenu ulica Firence iContinue reading “Iskra”

Zapis

Treba pisati dnevnik, cijelog života, ne samo u mladosti. Dnevnici su jedini dokaz da smo u stanju preboljeti ljubavi koje bole iznutra, voljeti ponovo, bez obzira na to koliko smo sebe dali u prošlosti nekom pogrešnom. Prijateljstva, koliko god da su se činila jaka, mogu biti raskinuta, zbog sitnih slabosti koje upravljaju čovjekom. Iako seContinue reading “Zapis”

Susret

Odavno se nismo sreli u svitanje,na mjestu gdje pupe tanani snovi.Poput magle neuhvatljiv,tek jedva primjetno vidljiv,odraz srećnog lica na smrznutom prozorskom staklu,i ja.Podsjeti me…Na zrno sreće,Koje se ponekad,Na mračnom mjestu,U čovjeku, duboko,igrom slučaja,Zametne. T.K.

Poezija

Bio je, zaista, divan dan. Uhvatila sam talase i dodala im stihove. Pišite mi u komentarima da li vam se dopada 😊

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: